Op de Nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang regio Leuven werd de lijsttrekker voor Tremelo-Baal bekend gemaakt. Afdelingsvoorzitter en huidig gemeenteraadslid Alain Verschaeren kreeg het vertrouwen van zijn lokaal bestuur om in oktober 2018 de handschoen op te nemen.

De 53-jarige Alain Verschaeren, die actief is als reactoroperator in de Kerncentrale van Doel, is reeds 15 jaar actief bij het Vlaams Belang. Hij volgde in 2013 Felix Strackx op in de gemeenteraad. Daar ontpopte hij zich tot een fervente voorvechter van het behoud van het landelijk en Vlaams karakter van Tremelo. “Tremelo moet een mooie, veilige en Vlaamse gemeente blijven met respect voor open ruimte en natuur”, aldus Verschaeren. De Vlaams Belang-lijsttrekker is alvast ambitieus en mikt op minimum drie zetels.

Verschaeren is dankbaar voor het vertrouwen dat hij krijgt en bereidt zich ten volle voor de nakende campagne.  Enkele van zijn topkandidaten zijn al gekend, dat zijn als eerste vrouw op plaats 2, Nadia Van Beughem. Ludo Geuens, Anja Nuyts en Peter Janssens vervolledigen de top 5. Zelf hoopt hij dat het Vlaams Belang eindelijk kan deelnemen aan het beleid. Hij doet daarvoor een oproep naar alle partijen om komaf te maken met het ondemocratische cordon sanitaire en dit in het belang van alle inwoners van  Tremelo-Baal. Voor een leefbaar, veilig en Vlaams Tremelo-Baal!

Hierbij enkele beelden van een heel sfeervolle Nieuwjaarsreceptie.