3 luik: VB Leeuw deelt meiklokjes uit , vraagt aandacht voor de hoge rusthuisfactuur en stelt lijsttrekker voor.

Enkele militanten van de lokale afdeling voerden deze voormiddag actie in het gemeentelijk Woonzorgcentrum Zilverlinde.

Alle personeelsleden kregen een boeketje meiklokjes, een symbolisch geschenk voor wie vandaag, op de dag van de arbeid, zelf moest werken. Verzorgenden en verplegend personeel ervaren dagelijks de hoogoplopende werkdruk in dikwijls ondankbare omstandigheden.

Vlaams Belang nam van de gelegenheid gebruik om de hoge rusthuisfactuur aan te kaarten. Terwijl er miljoenen euro’s worden vrijgemaakt voor de opvang en asiel van nieuwkomers lopen de kosten voor verzorging en huisvesting van bejaarden ernstig op. Mensen die een leven lang bijgedragen hebben voor de welvaart van onze maatschappij dreigen achteraan in de rij te staan als ze zelf hulp nodig hebben.

Tot slot stelde Vlaams Belang Sint-Pieters-Leeuw de lijsttrekker voor voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Niet onverwachts viel de keuze op Eddy Longeval, huidig gemeenteraadslid en afdelingsvoorzitter. Eddy is 45 jaar en professioneel werkzaam voor Vlaams Belang nationaal. Hij is overigens al sinds 2006 verkozene. In komende weken zal hij de volledige lijst met kandidaten voorstellen plus het lokaal verkiezingsprogramma toelichten. De lokale afdeling trekt naar de kiezer met de traditionele speerpunten: veiligheid, leefbaarheid en mobiliteit.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in ...