Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Stand op de pinkstermarkt in Zemst

centrum Zemst Zemst

Naar goede gewoonte zal de afdeling Zemst een standje houden op de Pinkstermarkt. Kom zeker langs voor een gezellige babbel en een lekker drankje!

Stand op de Pinkstermarkt in Boortmeerbeek

Boortmeerbeek centrum Pastorijstraat 2, Boortmeerbeek

Onze afdeling zal een standje houden op de Pinkstermarkt. Kom zeker langs voor een leuke babbel met ons team en een lekker drankje!

Stand op de avondmarkt in Rotselaar

Centrum Rotselaar Rotselaar, Vlaams Brabant, België

Onze afdeling zal een standje houden op de avondmarkt van Rotselaar. Kom zeker langs voor een leuke babbel met ons team en meer informatie over onze lokale werking!

Vlaams Belang Grimbergen – Ontbijtgesprek met Stefaan Sintobin

Parochiezaal Beigem Zevensterre 1, Beigem

Op 4 juni komt Stefaan Sintobin naar Grimbergen voor een ontbijtgesprek. Kom zeker langs voor een lekkere maaltijd en een interessante uiteenzetting door de voorzitter van de commissie Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding! Prijs: 10€

Vlaams Belang Tremelo – Ontbijtgesprek met Chris Janssens

Zaal Paloma Schrieksebaan 47, Tremelo, België

Op 4 juni komt Chris Janssens naar Tremelo voor een ontbijtgesprek. Kom zeker langs voor een lekker ontbijt en een interessante uiteenzetting van de fractievoorzitter van het Vlaams Parlement en provinciaal voorzitter Frédéric Erens. Inschrijven verplicht! Inschrijven pas geldig na overschrijving op rekening BE34 9795 2481 7390 tot dinsdag 30 mei.

Afdeling Zaventem – Jaarmarktstand

Jaarmarkt Zaventem Stationstraat, Zaventem, Vlaams Brabant, België

Aanvang: 10.00 u. Einde: 13.00 u. Plaats: Hoogstraat, hoek Stationstraat, Zaventem Inlichtingen: 0473/68.30.89

SF BRABANT – HISTORISCHE WANDELING DOOR BRUGGE

Brugge Brugge

Gids: Ignace Lowie. Start: ingang Concertgebouw, ’t Zand 34, Brugge 11.00 u. Bijdrage: € 5 op rek. BE44 0689 1002 6745 Inlichtingen: Ludo 0468/22.49.47 Suzy: 0471/75.23.36

Leefbaar Overijse: Markthal Springpaleis

Markthal Overijse Stationstraat 16, Overijse, Vlaams Brabant, België

Op 10 en 11 juni organiseert Leefbaar Overijse een springpaleis voor de jongsten, met een loungebar voor de ouders. Kindergrime, spelletjes, springkastelen en lekkere snacks zijn allemaal beschikbaar.