Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale meeting: “Islamterreur: ondergaan of terugslaan”

30 april 2016 @ 15.00u - 18.00u

Voor politici en journalisten die de voorbije decennia hun kop in het zand staken, zijn de aanslagen in Brussel en Zaventem een pijnlijk ontwaken. Het opengrenzenbeleid van de afgelopen decennia en de hiermee gepaard gaande islamisering heeft een monster gecreëerd. Toen wij hiervoor waarschuwden werden wij beschimpt, verguisd en zelfs veroordeeld. Vandaag betalen de slachtoffers en hun nabestaanden de prijs voor deze criminele verwaarlozing.

Hoog tijd om terug te slaan, want opgeven is nederlaag. Willen we vermijden dat dit land verder uitgroeit tot een islamitische enclave in het hart van Europa, dringen drastische maatregelen zich op. Te beginnen met het sluiten van de grenzen en het stopzetten van de facilitering en subsidiëring van de islamitische zuil.

Om die boodschap luider dan ooit te laten weerklinken, verzamelt het Vlaams Belang op zaterdag 30 april, 15u. in zaal Stuurboord, Rijnkaai 96 in Antwerpen. Na een verwelkoming door Anke Van dermeersch zullen Filip Dewinter, Barbara Pas en Tom Van Grieken het woord nemen.

Ik reken dan ook op uw enthousiaste aanwezigheid!

De kracht van onze boodschap staat of valt met uw komst.

PS: Een ruime gratis parking is voorzien, net als gratis busvervoer vanuit verschillende steden in Vlaanderen. Inschrijven (met vermelding van naam en aantal deelnemers) via www.vlaamsbelang.org/bus of via de provinciale coördinator Eddy Longeval: 02/582 91 75 – vlaams-brabant@vlaamsbelang.org

Tom Van Grieken
voorzitter@vlaamsbelang.org

Gegevens

Datum:
30 april 2016
Tijd:
15.00u - 18.00u

Locatie

Zaal Stuurboord
Rijnkaai 96
Antwerpen,

Organisator

Vlaams Belang Nationaal
Telefoon:
02/219.60.09
E-mail:
info@vlaamsbelang.org
Site:
www.vlaamsbelang.org