Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smulavond Scherpenheuvel-Zichem met Filip Brusselmans

25 februari 2023 @ 18.00u - 22.00u

Beste leden uit Scherpenheuvel-Zichem!

Het bestuur wenst u nogmaals een gelukkig en gezond 2023! Ik hoop dat je ons wenskaartje hebt ontvangen.
Bij dat wenskaartje zat ook een brief met een aantal activiteiten die uw plaatselijke Vlaams Belangafdeling dit jaar heeft ingepland.

U hebt dus zeker gezien dat we op zaterdag 25 februari een tweede smulavond organiseren. Een mooi buffet met streekkazen, vleeswaren, smaakvol brood en ander lekkers staat voor u klaar. Aan de toog kan u abdij- en streekbieren krijgen en ook aan de wijnliefhebbers is gedacht!

We willen u daarmee een gezellige avond aanbieden waar u met familie en vrienden onder gelijkgezinden kan genieten. We proberen op die manier mensen samen te brengen maar ook onze verkiezingskas spekken. Want de volgende verkiezingen in 2024 komen er snel aan! We rekenen op uw steun!

Maar we zijn uiteraard in de eerste plaats een politiek partij en we hebben de nationale voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren en Vlaams Parlementslid Filip Brusselmans gevraagd voor u te komen spreken! Wie Filip volgt, weet dat dit niet te missen is! De nationale jongerenvoorzitter zal ingeleid worden door ons plaatselijk Vlaams Parlementslid, Suzy Wouters!

Onze bestuursleden proberen de komende weken u te bezoeken maar u kan ons ook bellen om in te schrijven voor dit leuke evenement! Voor 20 euro krijgt u een aperitief en kan u naar believen aanschuiven aan het buffet!

Ik hoop dat ik snel iets mag horen! We zien elkaar op 25 februari of bij een andere gelegenheid!

 

Namens het bestuur,

Joris De Vriendt, afdelingsvoorzitter
tel 0484 128 233

Gegevens

Datum:
25 februari 2023
Tijd:
18.00u - 22.00u

Locatie

zaal Cayberg
Lobbenstraat 84
Scherpenheuvel-Zichem, 3271

Organisator

Joris De Vriendt
Telefoon
0484/12.82.33
E-mail
joris.de.vriendt@telenet.be