Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vlaams Belang Tremelo – Wijnactie

22 november @ 08.00u - 17.00u

Vlaams Belang – afdeling Tremelo-Baal

Beste sympathisanten,

2024 belooft een druk jaar te worden, met zowel nationale als gemeenteraadsverkiezingen. Het Vlaams Belang Tremelo-Baal wil het komende jaar dan ook een stevige campagne voeren, maar koken kost geld. Daarom organiseren we dit jaar een wijnverkoop.

We bieden U graag enkele bijzonder lekkere wijnen aan, die in de eindejaarsperiode zeker hun plaats zullen hebben aan uw feesttafel. Hoe werkt het? Vanaf nu tot 22 november kan U intekenen op onze wijnen, door een mail te sturen naar marina.massu@gmail.com met daarin uw bestelling, naam, adres en GSM-nummer.  Het verschuldigde bedrag schrijft U over op rekeningnummer BE34 9795 2481 7390 met vermelding van ‘wijnactie’ en uw naam. Eens uw betaling werd ontvangen, zijn uw flessen gereserveerd en worden deze begin december gratis aan huis geleverd.

(Let op: gratis levering enkel in Tremelo-Baal, Rotselaar, Keerbergen, Begijnendijk en Heist op den Berg. Voor alle andere gemeenten kan U de wijn tussen 4 en 20 december op afspraak komen ophalen in Tremelo)

Alvast bedankt voor uw steun!

Het afdelingsbestuur van Vlaams Belang Tremelo-Baal: Alain Verschaeren, Nadia Van Beughem, Marina Massu, Jaak Camilleri, Jordi Peeters, Ludo Geuens en Stijn Hiers

 

Rode wijnen

Don Cristobal Bonarda (Argentinië) – €10/fles
Uit dé Argentijnse wijnprovincie bij uitstek (Mendoza) komt deze intense en helder paarse wijn. Fruitige en expressieve aroma’s. Goed gebalanceerd en harmonieus met tannines die deze wijn een zeer goede structuur geven. Zowel bij (lams)vlees als bij pasta is dit een winnaar!

Hunting Season (Argentinië) – €10/fles
Een krachtige wijn die de elegantie van  Malbec koppelt aan de volheid van de Shiraz, fruitig en krachtig tegelijk. Kruidige akkoorden, rondeur en lengte in de mond, lange afdronk.  Past perfect bij lams- varkens- of rundsvlees, en bij krachtige kazen.

 

Witte wijnen

Don Cristobal Chardonnay (Argentinië) – €10/fles
Een wijn met frisse en delicate aroma’s die doet denken aan exotisch fruit. Harmonieus en fruitig in de mond, met een zeer elegante afdronk en delicate zuurtjes.

 

Mas Andes Sauvignon Blanc (Chili) – €9/fles
De wijn rijpt in vaten gedurende een relatief korte periode van ongeveer zes maanden om al zijn frisheid en fruit te behouden. Fris en intens, met aroma’s van citrus, jasmijn en zachte toetsen van ananas. De aanzet in de mond is krachtig en intens, met tonen van tropisch fruit, een zeer rijk mondgevoel en een goede zuurtegraad die hem zeer fris maakt met een lange afdronk.

 

Bubbels

Salentein Sparkling Brut (Argentinië) – €16/fles
Gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir, op een eeuwenoud Jezuïetendomein in Argentinië, krijgt deze Brut een mooie rozige zalmkleur. Intense aroma’s van kersen en honing met een delicaat vleugje geroosterd brood. Vol en romig in de mond. Fijne en aanhoudende bubbels.

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
08.00u - 17.00u

Organisator

Alain Verschaeren
Telefoon
0474 691 070
E-mail
alain.verschaeren1@telenet.be

Locatie

centrum Tremelo
centrum
Tremelo,
+ Google Maps