Onze medewerker uit Rotselaar laat u graag onderstaande weten:

Goede vrienden,

Binnenkort verschijnt van mijn hand het boek “De Adem van de Tijger”: het eerste boek in de Nederlandse taal over cachaça. Het boek behandelt de geschiedenis van deze Braziliaanse godendrank, evenals het productieproces, de verschillende soorten cachaça, een selectie van de twintig beste cachaçaproducenten, enzoverder.

Het werken met voorintekenlijstjes is zo jaren ’30 😉 Daarom heb ik er voor geopteerd om voor de gedeeltelijke préfinaciering van de druk- en opmaakkosten van het boek gebruik te maken van crowdfunding. Daar kan U vooraf intekenen op het boek. Of misschien opteert U voor de combinatie van een boek, samen met een lekkere fles cachaça – kwestie van theorie en praktijk op een aangename manier te combineren?

U vindt mijn project via volgende link : https://nl.ulule.com/boek-cachaca/

Ik hoop alvast dat U even de tijd neemt om de mogelijkheden te bekijken, en mijn project te steunen. Dat kan niet alleen door in te tekenen op het boek, maar ook door dit bericht op uw beurt door te sturen naar vrienden, familie, boekenliefhebbers en drinkebroers (M/V). En indien het boek u kan interesseren: intekenen maar, want indien de doelstellingen van de crowdfunding niet worden behaald wordt het project door Ulele stop gezet.

Alle info en mogelijkheid tot voorintekenen vindt U op https://nl.ulule.com/boek-cachaca/

Alvast dank voor uw steun!

Stijn Hiers
~Cachaça Ambassador