Voor Vlaams Belang Aarschot is het sinds gisteren méér dan duidelijk dat de prioriteiten van onze burgemeester Rutten in de Wetstraat liggen i.p.v. in Aarschot. Zelfs Waver is belangrijker dan Aarschot. Want in plaats van aanwezig te zijn in Aarschot tussen de Aarschottenaren op onze traditionele nieuwjaarsreceptie, verkoos onze burgemeester aanwezig te zijn op de nieuwjaarsreceptie van MR te Waver.


Waar er in Aarschot werd gezegd dat ze afwezig was wegens ‘de onderhandelingen’, zagen we op het journaal en op sociale media een breedlachende mevr Rutten op de receptie van MR. Voor ons is dit een duidelijk statement aan Aarschot en zijn inwoners.


Haar aanwezigheid op de MR receptie had niets te zien met de eigenlijke regeringsonderhandelingen op zich, maar wel als het zich profileren als kandidaat Eerste Minister van de liberale familie.


Op sociale media lieten heel wat Aarschottenaren hun ongenoegen blijken en als Vlaams Belang kunnen wij hen hier alleen maar in bijtreden. Voor ons is dit een duidelijk signaal dat Aarschot een tweederangsrol speelt voor mevrouw Rutten en dat verdient onze stad niet!


Onze stad heeft een burgemeester nodig die Aarschot en haar inwoners op de eerste plaats zet: Aarschot eerst!

Lees verder in HLN en het NB


Open VLD, verkiezingsbeloftes breken? Gewoon doen!

Nico Creces & Hannelore Castelein

Vlaams Belang Aarschot