Brussel, 28 november 2016

 

Beste mevrouw, heer,

 

De “seniorenwerking” in de partij werd in september ll. succesvol heropgestart. Het seniorenforum beschikt terug over een website https://seniorenforum.vlaamsbelang.org/  en een facebook pagina https://www.facebook.com/seniorenforumvb/?fref=ts . Hierop kan u de activiteiten en alle nieuws over de werking vinden. U vindt er ook artikels die de seniorenproblematiek aangaan. Wij streven naar een interactieve werking: bezorg ons uw visie, kaart problemen aan, doe voorstellen, schrijf een artikel…..

Roeland Van Walleghem neemt de eindredactie waar: roeland.vanwalleghem@telenet.be

Bedoeling is dat het tot een samenwerking en uitwisseling tussen de diverse provinciale en lokale afdelingen komt. BSFA organiseert zo in het voorjaar een bezoek aan Brussel waarop senioren uit andere provincies zullen worden uitgenodigd. Dito voor de regio Brugge die ons zal uitnodigen voor een bezoek aan het Zwin.

Op 16.12.16 organiseert vermelde regio Brugge haar “kerstdiner” in de “Royal”, Vlaanderenstraat 18 te 8301 Heist-aan-Zee. Dit om 13 uur. Voor een luttele 28 € wordt een imposant kerstdiner aangeboden: *Amusehapjes van de chef *Garnaal-of kaaskroket *Everzwijnragout met wintergarnituur of kabeljauwfilet Dyonaise *Tiramisu + koffie. Nadien gezellig samenzijn. Er zijn hotels in de buurt; de mogelijkheid bestaat om er een “zee-weekeinde” van te maken. We gaan daar met een Brabantse afvaardiging naartoe. Zin om mee te gaan? Laat het dan voor 02.12.16 weten aan ludo.monballiu@telenet.be, 02/721.22.54.

Begin januari maken we ons “jaarprogramma 2017” bekend. Vast staat reeds dat we in de tweede week van mei een achtdaagse reis naar Noord-Griekenland plannen. Het volledige reisprogramma ontvangt u of vindt u op onze sociale media eind december of bij Louis Bogemans, 0499/318.086

Wij hechten veel belang aan de mening en ideeën van de basis. Aarzel daarom niet ons te contacteren.

Prettige eindejaarsfeesten,

Ludo Monballiu,

i.o.v. het Seniorenforum.