Ondanks alle beloftes van zowat alle regeringspartijen, van N-VA en Open Vld, over CD&V tot Vooruit is het Overlegcomité overgegaan tot het invoeren van een pasjesmaatschappij.

Deze beslissing werd genomen in weerwil van alle wetenschappelijke indicaties en cijfers. In Vlaanderen is meer dan 90 procent van de plus-12-jarigen gevaccineerd. Dat behoort tot de hoogste cijfers ter wereld. Toch hebben de systeempartijen ondanks deze fantastisch hoge vaccinatiegraad overgegaan tot het invoeren van een verplichte coronapas voor kleine en dagdagelijkse activiteiten zoals een café- of restaurantbezoek.

Vlaams Belang Jongeren zijn verstandige jongeren. Wij zijn dus niet tegen vaccins, maar wij zijn wel voor persoonlijke vrijheid en burgerrechten. In tegenstelling tot andere partijen blijven wij dezelfde principes vertellen én hanteren. Wij passen voor een totalitaire samenleving waarbij burgers, als waren ze de politie, andere burgers moeten controleren. Wij blijven standvastig en consequent tegen een pasjesmaatschappij die de bevolking opdeelt in A- en B-burgers.

Teken dus samen met ons deze petitie – want alleen als we met genoeg zijn zullen de wereldvreemde systeempartijen en de knoeiers in de Wetstraat eindelijk luisteren naar de burger en naar het gezond verstand. We moeten immers druk zetten en zo laten zien dat zowel gevaccineerd als ongevaccineerd Vlaanderen geen pasjesmaatschappij wil, maar wel zoals beloofd onze vrijheid terug! Deel deze petitie ook zeker met vrienden en familie, want wij laten ons niet verdelen!