Het is niet verwonderlijk dat het Vlaams Belang nog steeds zéér populair is onder jongeren. Ook in Vlaams-Brabant. Wij zijn niet te beroerd om controversiële standpunten in te nemen met als doel maatschappelijke discussies op gang te trekken. Onze politieke strijd voeren we zowel met woorden als met daden. Grijze salonfähige ‘politieke’ jongerenorganisaties zijn er volgens ons al voldoende.

Rebels

De Vlaams Belang Jongeren (VBJ) lopen niet in de pas. Wij doen niet aan politiek om geliefd te zijn, maar om echt iets te veranderen. ‘What you see, is what you get’. Vol passie en vuur. Authentiek. Echt. Onafhankelijk en met de kracht van een overtuiging. Wij zullen nooit als Belgisch minister worden ingezworen op een paleis, maar wij zullen wel altijd en overal zeggen waar het op staat. Of men het nu graag hoort of niet, wij staan voor principes. Compromisloos en strijdvaardig.

Echt.Onafhankelijk

België heeft zijn tijd gehad en voor ons mag deze staat voorgoed verdwijnen. Vlaams Belang kiest resoluut voor Vlaamse onafhankelijkheid, zonder enige toegevingen en zonder enige tussenstadia zoals (con)federalisme. Wat Vlaams is moet Vlaams blijven. Dit geldt zowel voor het Vlaamse karakter in de rand rond Brussel als voor uw gemeente.

Iets voor jou?

Als jongerenorganisatie van het Vlaams Belang krijgen we veel  aanvragen van jongeren, ook vanuit Vlaams-Brabant. VBJ blijkt misschien ook wel voor jou de radicale jongerenvereniging te zijn die je al lang aan het zoeken was. Vraag vandaag nog je GRATIS infopakket aan op www.VBJ.org of sms “VBJ + naam en adres” naar 3111 (€0,50 per sms)