Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Pensenkermis Vlaams Belang Asse

Gemeentelijke Feestzaal Notelaarstraat 12, Asse (Bekkerzeel)

Op zaterdag 16 oktober 2021 organiseert afdeling Asse van 12u tot 22u een eetfestijn ‘Pensenkermis’ in de gemeentelijke feestzaal, Notelaarstraat 12, 1730 Asse/Bekkerzeel. Inschrijven bij suzy.jacobs@vlaamsbelang.org – 0471 752 336 Inschrijven kan door betaling van 20,00 € per persoon op rekening van Vlaams Belang Asse BE09 9796 2927 3357    

Kaas- & wijnavond Vlaams Belang Ternat en Dilbeek

Kasteel La Motte Lumbeekstraat 20, Sint-Ulriks-Kapelle

Plaats: Kasteel La Motte, Lumbeekstraat 20, 1700 Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek) Ook vleesschotel verkrijgbaar. Inschrijven voor 18 oktober 2021. Gelieve uw komst en keuze (kaas of vlees) te melden bij: Roger Vandendriessche – 0477 234 257 – Roger.vandendriessche@hotmail.be Nils Van Roy – 0496 788 311 – nvanroy@gmail.com Of inschrijven via storting van 20 euro per persoon op […]

17de Eetfestijn Vlaams Belang Halle

Restaurant Alsput Hollestraat 108, Halle, België

Restaurant Alsput, Hollestraat 108, 1500 Halle Restaurantkeuken: Stoofvlees – rosbief - balletjes Meer info: André Gorgon – 0485 430 164 – andreygorgon@yahoo.com Pascal Saenen – 0476 474 534 – pascal.saenen@telenet.be Roger Bontridder – 0486 208 310 – roger.bontridder@outlook.com Restaurantmenu = restaurantkwaliteit. Ruime parking aanwezig. Geen bancontact, enkel cash!!

Restaurantdag Vlaams Belang Tienen

Parochiecentrum Oplinter Ganzendries 29, Oplinter, België

Mosselen GOUDMERK, natuur, lookroom of wijn, 1.2 kg    20 Euro Scampi, 10 stuks, look, lookroom of diabolo.    18 Euro Vol – au – vent, vers bereid.    15 Euro Voor de kleintjes: balletjes tomatensaus, tot 6 jaar: gratis, tot 12 jaar, 8 Euro, tieners en volwassenen: 12 Euro Specialiteiten, enkel in voorverkoop: Gerookte […]

Stoofvleesfestijn Beersel

Zaal Ons Huis Vroenenbosstraat 4, Dworp (Beersel), België

Tiende steakdag Boortmeerbeek-Haacht

Gildezaal, Hanswijkstraat 1A, Boortmeerbeek

Steak en entrecote geserveerd met frietjes en aangepaste saladbar. Als dessert koffie met taart of appelstrudel met ijs.