Het Vlaams Belang Tremelo-Baal is stevig vertegenwoordigd op de kieslijsten van de partij, voor de federale en Vlaamse verkiezingen van 9 juni. “Een mooie erkenning voor het gedegen inhoudelijk werk dat we in Tremelo leveren”, stelt afdelingsvoorzitter Alain Verschaeren vast.

Nu de Vlaams-Brabantse kandidatenlijsten van het Vlaams Belang gekend zijn, blijkt dat de afdeling Tremelo-Baal met maar liefst vier kandidaten zal deelnemen aan de Vlaamse en federale verkiezingen van 9 juni. Afdelingsvoorzitter en VB-fractievoorzitter in de gemeenteraad Alain Verschaeren staat zelf op de zesde plaats voor de Vlaams-Brabantse Kamerlijst. De eerste opvolgersplaats op die lijst wordt ingenomen door Stijn Hiers, vandaag reeds fractie-adviseur in het federale parlement.

Op de lijst voor het Vlaams Parlement staan Vlaams Belang-gemeenteraadslid Nadia Van Beughem (op plaats 18) en Ludo Geuens (6de opvolger). Dat brengt het totaal aantal Vlaams Belangers uit Tremelo-Baal op de verkiezingslijsten op vier.

“De prominente aanwezigheid vanuit Tremelo op de lijsten van het Vlaams Belang is een mooie appreciatie voor het goede inhoudelijke werk dat we de afgelopen jaren in Tremelo hebben geleverd”, aldus Verschaeren. “We stellen onze kennis en ervaring dan ook zeer graag ten dienste van de partij, om op 9 juni ook in Vlaams-Brabant met het Vlaams Belang een bijzonder mooi resultaat neer te zetten.”