Christophe D’Haese (49) wordt de nieuwe voorzitter van Vlaams Belang Gooik. Christophe zal nu inzetten op groei en uitbouw van de lokale afdeling.

Vlaams Belang kwam na afloop van de laatste verkiezingen als grote overwinnaar uit de bus, in Gooik behaalde de partij 17.3 %, wat zelfs een stuk hoger ligt dan het toenmalig gemiddeld in Vlaams-Brabant.

Onder leiding van voorzitter Christophe D’Haese wordt nu gewerkt aan de uitbouw van een lokale afdeling om een duidelijk politiek alternatief aan te bieden tegenover het CD&V van Michel Doomst en zijn opvolgers. Klaas Slootmans, Vlaams Volksvertegenwoordiger en ‘peter’ van de afdeling Gooik zal samen met het provinciaal bestuur, de kersverse voorzitter hierbij steunen.

Christophe D’Haese: ‘Aan de afgelopen verkiezingen en de recente peilingen zien we dat meer en meer Vlamingen nood hebben aan echte veranderingen, ook in Gooik! Daarom is het belangrijk dat er een sterke lokale afdeling komt, we steken dan ook de hand uit naar iedereen die wil meewerken.’

‘Vanuit mijn professionele loopbaan als inspecteur bij de federale politie heb ik de nodige mensenkennis en ervaring om probleemoplossend te kunnen werken. We moeten Gooik landelijk, leefbaar en veilig houden. Ik zal overigens worden bijgestaan door Joke Delrue als ondervoorzitter, Linda Tordeur wordt secretaris en Emiel Pletinckx penningmeester’ besluit Christophe D’Haese.

Kandidaat-bestuursleden en/of militanten en geïnteresseerden mogen zich nog steeds aandienen via het de contactgegevens hieronder of de Facebookpagina van Vlaams Belang Gooik.

Zie ook ons artikel op EditiePajot.

Meer info:

Christophe D’Haese       

Hazelaarswijk 22, 1755  Gooik

christophe.dhaese.vbgooik@gmail.com  – 0477 333 229