Oprichting Vlaams Belang Kapelle o/d Bos:

‘Ook in Kapelle-op-den-Bos is er nood aan een lokale Vlaams Belangafdeling’

Tom Van De Voorde (35) wordt de nieuwe voorzitter van het zopas opgerichte Vlaams Belang Kapelle-op-den-Bos. Tom zal samen met de bestuursleden inzetten op groei en uitbouw van de lokale afdeling.

Vlaams Belang kwam na afloop van de laatste verkiezingen als grote overwinnaar uit de bus, in Kapelle-op-den-Bos behaalde de partij 17.5 % voor het Vlaams Parlement, duidelijk hoger dan het toenmalig gemiddeld in Vlaams-Brabant en dit resultaat was meteen goed om als tweede grootste partij in Kapelle-op-den-Bos te eindigen.

Onder leiding van voorzitter Van De Voorde wordt nu gewerkt aan de uitbouw van een lokale afdeling om een duidelijk politiek alternatief aan te bieden tegenover de traditionele politieke families. Vlaams Parlementslid Jan Laeremans uit het naburige Grimbergen en ‘peter’ van de afdeling Kapelle-op-den-Bos zal samen met het provinciaal bestuur, de kersverse voorzitter en zijn bestuursleden een strategisch plan opstellen dat ruimschoots naar de vragen en nodig van alle inwoners zal peilen.

Tom Van De Voorde: ‘Aan de afgelopen verkiezingen en de recente peilingen zien we dat meer en meer Vlamingen nood hebben aan echte veranderingen, ook in onze gemeente en deelgemeenten! Daarom is het belangrijk dat ook hier een lokale vertegenwoordiging van Vlaams Belang aanwezig is. We steken dan ook de hand uit naar iedereen die hieraan wil meewerken.’

‘Ik heb veel (vrije) tijd, enorm veel goesting overtuiging en gedrevenheid om ‘mee aan de politieke kar’ te trekken. We moeten Kapelle-op-den-Bos betaalbaar, leefbaar en veilig houden. Ik zal overigens worden bijgestaan door medebestuursleden Maarten Lauwers en Kevin Leys.

Kandidaat-bestuursleden en/of militanten en geïnteresseerden mogen zich nog steeds aandienen via de contactgegevens hieronder of de Facebookpagina van Vlaams Belang Kapelle-op-den-Bos. Aanstaande zondag zal er een leuke Nieuwjaarswandeling plaatsvinden in aanwezigheid van Federaal Parlementslid Dries Van Langenhove en Vlaams Parlementslid Jan Laeremans en tientallen leden en sympathisanten. Afspraak 16/01 om 10u30 in café ’t Schippershof, Vaartdijk 6 in Nieuwenrode, mits inschrijving.

Meer info bij Tom Van De Voorde, tomvdv14@hotmail.com – 0475 568 444

Zie ook: https://www.hln.be/kapelle-op-den-bos/in-2012-kiesdrempel-niet-gehaald-maar-nu-keert-vlaams-belang-terug-met-nieuwe-afdeling~a654731c/

Oprichting Vlaams Belang Steenokkerzeel:

‘In Steenokkerzeel is er zeker plaats voor een Vlaams Belangafdeling’

Wim Beerens (39) wordt de nieuwe voorzitter van het zopas opgerichte Vlaams Belang Steenokkerzeel. Wim zal samen met de bestuursleden inzetten op groei en uitbouw van de lokale afdeling.

Vlaams Belang kwam na afloop van de laatste verkiezingen als grote overwinnaar uit de bus, in Steenokkerzeel behaalde de partij 15.9 % voor het Vlaams Parlement, duidelijk hoger dan het toenmalig gemiddeld in Vlaams-Brabant en dit resultaat was meteen goed om als tweede grootste partij in Steenokkerzeel te eindigen.

Onder leiding van voorzitter Beerens wordt nu gewerkt aan de uitbouw van een lokale afdeling om een duidelijk politiek alternatief aan te bieden tegenover de traditionele politieke families. Vlaams Parlementslid Jan Laeremans uit het naburige Grimbergen en ‘peter’ van de afdeling Steenokkerzeel zal samen met het provinciaal bestuur, de kersverse voorzitter en zijn bestuursleden een strategisch plan opstellen dat ruimschoots naar de vragen en noden van alle inwoners zal peilen.

Wim Beerens: ‘Aan de afgelopen verkiezingen en de recente peilingen zien we dat meer en meer Vlamingen nood hebben aan echte veranderingen, ook in onze gemeente en deelgemeenten! Daarom is het belangrijk dat ook hier een lokale vertegenwoordiging van Vlaams Belang aanwezig is. We steken dan ook de hand uit naar iedereen die hieraan wil meewerken.’

‘Ik ben bereid veel tijd vrij te maken en heb enorm veel goesting overtuiging en gedrevenheid om ‘mee aan de politieke kar’ te trekken. We moeten Steenokkerzeel betaalbaar, leefbaar en veilig houden. Ik zal overigens worden bijgestaan door medebestuursleden Inge Moysons, Timo De Taeye, Peter Lepage en Jozef De Vos’ besluit Wim.

Kandidaat-bestuursleden en/of militanten en geïnteresseerden mogen zich nog steeds aandienen via de contactgegevens hieronder of de Facebookpagina van Vlaams Belang Steenokkerzeel. Aanstaande zondag zal er een kleine coronavrije Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in aanwezigheid van Vlaams Parlementslid Jan Laeremans en het voltallig bestuur. Afspraak 16/01 om 13u in het zaaltje van De Punt, Driesstraat 15 te 1820 Perk.

Meer info bij Wim Beerens, wim.rsca@hotmail.com – 0496 511 231

Zie ook: https://www.hln.be/steenokkerzeel/terug-van-weggeweest-vlaams-belang-richt-opnieuw-afdeling-in-steenokkerzeel-op~a6785272/