Op de bestuursvergadering van Vlaams Belang-Zemst schaarde de volledige ploeg zich achter de kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van Patrick Van Den Bosch. Hiermee bevestigt het Vlaams Belang het vertrouwen in zijn huidige partijmandataris.

Van Den Bosch raakte in 2012 verkozen en zet zich reeds geruime tijd in voor het Vlaams Belang. Eén van zijn stokpaardjes is dierenwelzijn. Zijn verscheidene tussenkomsten op de gemeenteraad over het dierenasiel bevestigen dit. Verder blijven mobiliteit en veiligheid zijn lokale beleidsprioriteiten. 

In de loop van de volgende maanden zullen de andere Vlaams Belang kandidaten worden voorgesteld alsook het geactualiseerde programma. Een doorgedreven woonbeleid dat ervoor zorgt dat jonge gezinnen in eigen streek kunnen blijven wonen, een bloeiend verenigingsleven, het herwinnen van het Vlaams karakter en een kordaat veiligheidsbeleid zullen alvast deel uitmaken van de speerpunten van de partij.

Wie overigens Patrick en de rest van de bestuursploeg in Zemst aan het werk wil zien kan dat aanstaande maandag op de Pinkstermaandag-jaarmarkt-stand. Meer info, hier.