Goed nieuws! De Dries Van Langenhove Podcast is een feit! 🥳 Ben je de desinformatie van de massamedia beu? Ben je klaar om de harde waarheid te horen? Deze podcast brengt je de opvallendste gebeurtenissen van de week met de nodige humor.

Vanaf nu ook te beluisteren via Spotify, Youtube, Apple Podcasts (vanaf morgen) en via mijn eigen website. Alle links hieronder ⬇️

Spotify: https://open.spotify.com/episode/2hjs4mqFVqVUxwompMRiTV…
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYLv5ye00bEg8xO75y3wvFg
Website: https://driesvanlangenhovepodcast.simplecast.com/

AFLEVERING 2: “In dit fragment leg ik uit waarom het belangrijk is dat we ook kritiek mogen uiten op de ‘experts’ die ministers adviseren. De volledige podcast beluisteren kan nog steeds via: https://driesvanlangenhovepodcast.simplecast.com/

AFLEVERING 3: “Geloof het of niet, maar de Corona-pandemie heeft ook een positieve kant. We komen tot een aantal vaststellingen en we leren een aantal lessen die ervoor zorgen dat we het in de toekomst beter kunnen doen. Die positieve dingen bespreek ik in mijn nieuwste podcast ‘Prosit Corona!’ die je vanaf NU kan beluisteren via je favoriete kanaal.”

AFLEVERING 4: “De Coronacrisis blijft ons leven beheersen. Vandaag hebben we het over fake news, slechte communicatie en over wat potentieel een van de grootste schandalen van de voorbije jaren zou kunnen worden. Beluister mijn nieuwste podcast ‘Het Laatste fake Nieuws’ via Spotify, Apple Podcasts of Youtube.”

AFLEVERING 5: “Mijn nieuwste podcast is uit, stelletje dommeriken!”

AFLEVERING 6: “Wat hebben Marc Van Ranst, China en W.H.O. gemeen? Kom het te weten in de nieuwste podcast! Wist je trouwens dat ‘de Dries Van Langenhove Podcast’ intussen al in de top 50 van best beluisterde podcasts in België is geklommen? Steeds meer mensen geraken goed geïnformeerd!”