Een volle zaal, een enthousiaste groep aandachtige geïnteresseerden… Spek met eieren en “Toekomst in Eigen Handen” gaan perfect samen!

Hierbij enkele sfeerbeelden.

Hieronder de inleiding gebracht door de provinciaal coördinator.

“Geachte aanwezigen,

Alvast bedankt om deze ochtend naar hier af te zakken. En met reden. Na een gesmaakt ontbijt wens ik u overigens een zeer smaakvolle boekbespreking.

De aandachtige toeschouwer heeft misschien al kunnen opmerken waarom we geen posters of iets dergelijke van onze gast opgehangen hebben.

Wel, dat heeft zo zijn redenen. Ten eerste, de poster of afbeelding die u hierbij wel kan zien is deze van onze lopende najaarscampagne. “IMMIGRATIESTOP, HET GELD IS OP”. Vlaams Belang berekende namelijk op professionele en academische wijze de kostprijs van asiel en migratie. Terwijl u en ik moeten besparen op het dagelijks leven zelf en onze uitgaven nog nooit zo hoog geweest zijn kan de regering van Theo Francken 7.2 miljard uitgeven aan asielzoekers.

Terwijl u en ik merken dat de facturen voor zorg, eten-drinken, benzine, zelfs en andere basisbehoeften zoals water, gas en elektriciteit continue verhogen spendeert de regering 987 € per belastingbetaler voor asiel en migratie.

En terwijl u en ik merken dat fileproblemen niet opgelost raken. Er nog steeds wachtrijen zijn om kinderen in te schrijven in de scholen. Rusthuizen en ziekenhuizen overvol zijn. De werkloosheid alsmaar stijgt kwamen er vorig jaar 124.000 nieuwe inwoner bij. Nieuwe inwoners die quasi volledig  afhangen van ons opgebouwde sociale zekerheid. Nieuwe inwoners die ongevraagd zorgen voor overlast allerhande en een ongeziene kost… voor u en mij.

En ik kom terug op het feit waarom u van onze gastspreker zo geen afbeelding te zien krijgt, wel, dat is heel simpel, dat komt omdat al die posters momenteel verscheept zijn naar de Expo in Antwerpen. Daar is voor de eerste keer uitgeverij Egmont te gast op de jaarlijkse boekenbeurs. Daar is voor de eerste keer (en hopelijk niet voor de laatste keer) Vlaams Belang voorzitter Tom Van Grieken te gast. 

Vanaf volgende week dus op de hoogmis van het Nederlandstalig boek met “Toekomst in Eigen Handen”, en vanochtend hier bij ons in Halle: TOM VAN GRIEKEN”