Afdeling Zemst knoopte terug aan met de traditie en organiseerde op 26.03 een ontbijtgesprek met Philip Claeys als spreker. Ondanks het schitterende weer en het Zangfeest was er een goede opkomst. De aanwezigen waren unaniem enthousiast over de kwaliteit van het buffet.

In zijn gekende stijl hekelde spreker de hypocrisie van het gevestigd systeem en de politieke elites die alles in het werk stellen om “islam” toch maar niet te associëren met “terreur”. Ook nu waren er op de herdenking van 22.03 weer misleide naïevelingen die dachten het islamprobleem op te kunnen lossen door een kaarsje aan de Beurs te gaan branden…. Dit terwijl in Londen onschuldigen door een islamterrorist omver gereden werden en op 200 meter van de Beurs salafistische lectuur verkocht wordt die oproept tot haat en geweld.

En wat te denken van de koning die oproept tot “tederheid”. Omhels uw Marokkaanse buurman en alles komt in orde….. Gelukkig groeit er in gans Europa en daarbuiten een tegenbeweging waarvan wij de Vlaamse pijler zijn.

Proficiat aan Hilde, Patrick, Billy, Sandra e.a.

Meer beelden, hier.