Peiling na peiling toont aan dat het Vlaams Belang opnieuw een factor van betekenis geworden is. De standpunten van de partij, die inhoudelijk sterk overeind gebleven zijn, worden al enige tijd belichaamd door een jongere generatie.

Sinds de laatste verkiezingen werd hard gewerkt aan interne communicatie en professionalisering. Het gemis aan Vlaams Belang-parlementsleden uit Vlaams Brabant betekende dat er in deze provincie in het bijzonder een tandje moest bijgestoken worden, vooral inzake zichtbaarheid en profilering.

Met enige trots kunnen het provinciaal bestuur en de 3 regionale besturen vandaag hun nieuwe webstek aankondigen. Op www.vbvlaamsbrabant.org kunnen onder andere standpunten, persberichten en wie-is-wie teruggevonden worden, alsook het grootste gedeelte van de lokale bladen. Provinciaal voorzitter Joris De Vriendt: “dit is het resultaat van een jonge ploeg enthousiaste medewerkers, deze webstek belichaamt overigens Vlaams Belang anno 2016: jong, moedig, rechtlijnig en volhardend, op een frisse eigentijdse manier.”

U kan de provinciale werking uiteraard ook volgen op de andere sociale media: www.facebook.com/VBVlaamsBrabant en www.twitter.com/VBVlaamsBrabant.

Eddy Longeval,
coördinator Vlaams Belang Vlaams-Brabant
0494/17.39.19 – vlaams-brabant@vlaamsbelang.org