Op zondag 17 juni leggen we ons plan voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen aan u voor. Ons doel? Met concrete voorbeelden aantonen dat het Vlaams Belang ook lokaal het verschil maakt.

Dicht bij de burger

In tegenstelling tot wat sommige Wetstraatpolitici zichzelf en u graag wijsmaken, spelen de lokale besturen een doorslaggevende rol om problemen zoals vervreemding en verstedelijking tegen te gaan en de betaalbaarheid en de leefbaarheid van uw gemeente of stad te vergroten. U opnieuw thuis laten voelen, mag geen holle slogan zijn. Het hoort de missie te zijn van elk gemeentebestuur.

Maar ook evidenties zoals parkeerplaats aan het station, wegeninfrastructuur, groene ruimtes en het voorzien van laagdrempelige culturele activiteiten behoren tot de lokale kerntaken. Stuk voor stuk beschikt het Vlaams Belang over een heldere visie en een concreet plan van aanpak.

Gids én waakhond

Het is daarom van het grootste belang dat we ook op lokaal niveau onze rol van gids én waakhond blijven vervullen. Hetzij vanuit de oppositie, hetzij van in de meerderheid. Het Vlaams Belang vreest allerminst bestuursdeelname. Het plan dat we u zullen voorstellen, bewijst dat. Het is dan ook met enige trots dat ik u op 17 juni uitnodig op de voorstelling ervan.

Ik reken op uw enthousiaste aanwezigheid!

Tom Van Grieken

Meer info en inschrijvingen voor het congres kan u hier terugvinden.

WIE ONS GRAAG EEN HANDJE HELPT MET DE VERZENDING VAN PAKKETJES VOOR DE DUIZENDEN INFOAANVRAGERS KAN HIERBIJ EEN BERICHTJE ACHTERLATEN