Op zondag 1 oktober is het precies 40 jaar geleden dat Karel Dillen de Vlaams Nationale Partij stichtte, dat later zou uitgroeien tot Vlaams Belang. De drijfveren en idealen van onze partij waren destijds en zijn vandaag zonder meer uniek in het politieke landschap: een rechtlijnige programmapartij die luidop spreekt waar anderen liever zwijgen.

Vanuit deze voortrekkersrol hebben we door de jaren heen tal van taboes doorbroken en het politieke debat in dit land grondig beïnvloed en gestuurd. Vlaams Belang is met andere woorden veertig jaar richtinggevend geweest.

Op onze veertigste verjaardag hebben we met z’n allen dan ook redenen te over om te vieren. Kom daarom op 1 oktober met vrienden en familie naar de viering ‘40 jaar Vlaams Belang’. Naast politieke vitaminen voorzien we voldoende lekkernijen, kinderanimatie en livemuziek om krachten op te doen voor het verkiezingsjaar 2018.

In Vlaams-Brabant zijn er busopstapplaatsen in Diest, Dilbeek, Leuven, Sterrebeek, Grimbergen, … klik hier om u in te schrijven.